Київ, вул. Ямська 1/29 (м. Олімпійська)
Київ, вул. Ю. Поправки 4/39А (м. Чернігівська)
Киев, ул. Ямская 1/29 (м. Олимпийская)
  • +38(050) 228-32-19 (Viber)
  • +38(067) 328-34-10
  • Киев, ул. Ю. Поправки 4/39А (м. Черниговская)
  • +38(067) 907-24-14 (Viber)
  • +38(095) 692-71-20
  • Білоруські міжкімнатні двері

    Логотипы основных белорусских фабрик

    Кажуть, що парфуми мають бути французькими, а автомобілі – німецькими. У такому разі міжкімнатні двері мають бути білоруськими, і це не жарт.

    За останні десять років білоруські виробники міжкімнатних дверей вибороли лідерські позиції не лише на внутрішньому ринку, а й на ринках Росії та України. І цьому, звісно, є кілька пояснень.

    Насамперед це висока якість продукції та продумана стратегія позиціонування. Білоруська продукція широко представлені в найпопулярніших сегментах: з масиву, шпоновані, двері мейнстрім та економ класу.

    Саме білоруські виробники запропонували ринку ідеальне поєднання якості та вартості. Відмінна риса білоруських виробників у тому, що вони виготовляють продукцію переважають у всіх цінових сегментах. Фабрики «ХАЛЕС», «Грін Плант» и «Belwooddoors» представлена продукція як у бюджетному, так і в середньому, і в преміум сегменті. Щодо дизайну – моделі білоруських виробників за актуальністю не поступаються західним продуктам, а за деякими параметрами часом навіть перевершують їх, оскільки відрізняються національним колоритом.

    Незважаючи на той факт, що на нашому ринку представлена продукція всіх найбільших білоруських виробників міжкімнатних дверей, окремо хочеться звернути увагу на компанію, назва якої вже стала загальним. Йдеться про ТМ «Двері Білорусії».

    Відмінні характеристики продукції ТМ Двері Білорусії:

    - висока якість виробів, під час виробництва яких застосовують місцеву сировину та імпортну фурнітуру;

    - широта розмірної сітки, модельного ряду та колірних рішень;

    - гармонійне поєднання інноваційних матеріалів та традиційних дверних технологій;

    - висока функціональність, помножена на довговічність та міцність виробу;

    - Високий рівень теплозахисту;

    - Низький рівень звукопровідності;

    - електростатичність, що дозволяє запобігти скупченню пилу на дверних полотнах;

    - Доступність.

    Причому під доступністю варто розуміти не лише вартість, а й можливість придбання продукції ТМ Двері Білорусії в будь-якому регіоні України. Однойменна роздрібна мережа поєднує майже 100 фірмових салонів.

    А той факт, що компанія експортує продукцію до європейських країн, лише вкотре підтверджує, що «Двері Білорусії» у вашому будинку – це красиво, стильно, надійно, довговічно, доступно та екологічно безпечно.

    До всіх новин