Київ, вул. Ямська 1/29 (м. Олімпійська)
Київ, вул. Ю. Поправки 4/39А (м. Чернігівська)
Киев, ул. Ямская 1/29 (м. Олимпийская)
  • +38(050) 228-32-19 (Viber)
  • +38(067) 328-34-10
  • Киев, ул. Ю. Поправки 4/39А (м. Черниговская)
  • +38(067) 907-24-14 (Viber)
  • +38(095) 692-71-20
  • Як уникнути переплати за двері «нестандартних» розмірів

    Всі виробники міжкімнатних дверей, як правило, пропонують серійну продукцію, під якою мають на увазі моделі зі стандартними розмірами та «двері на замовлення». Другий варіант має попит у споживачів, у квартирах яких дверні отвори мають або нестандартну форму, або сильно відрізняються збільшеними або зменшеними розмірами.

    Як правило, компанії виробники надають інформацію про те, моделі з якими розмірами входять у серійну програму і, як правило, розмірна лінійка досить широка, що дозволяє 90% всіх покупців підібрати оптимальний варіант. В інших випадках клієнту рекомендується скористатися послугою «виготовлення на замовлення», яка займе певний час і може обійтися на 30% дорожче.

    Перед тим як робити замовлення необхідних міжкімнатних дверей «індивідуальної конструкції», ми рекомендуємо ознайомитись із серійною програмою, розібратися з поняттям стандартності, а ще краще – викликати майстра для попереднього огляду та виміру дверного отвору. Як показує практика, кожен другий покупець, який замовив «нестандартні двері», зробив це даремно, тому що з серійної програми можна було підібрати відповідну модель і «підігнати» її під отвір прямо за місцем, під час встановлення. Наша ціль – допомогти вам значно заощадити кошти!

    Уникнути зайвого клопоту допоможуть нехитрі поради експертів

    По-перше, довірте виміри дверного отвору професіоналу, який не тільки виконає їх правильно і точно, але й запропонує оптимальне рішення. Якщо для облаштування отвору потрібна конструкція, яка нижча за стандартну на кілька сантиметрів, не потрібно замовляти індивідуальне виготовлення, чекати майже місяць і переплачувати за товар.

    Можна купити двері, що максимально підходять за розмірами, і за додаткову плату майстри компанії «обріжуть» її до потрібного рівня в процесі установки. Додаткова плата в рази менша за доплату за виготовлення нестандартної конструкції, так що таке раціональне рішення дозволить заощадити не тільки час, а й сімейний бюджет.

    По-друге, «підганяти» можна не лише двері, а й коробку. Якщо, наприклад, Вам потрібні двері шириною 620мм, а в серійній програмі виробника є тільки двері шириною 600 і 700мм, також не поспішайте замовляти індивідуальне виготовлення. Кваліфікований майстер напевно знайде нестандартний вихід, який коштуватиме набагато дешевше, та й часу займе не багато. Простим та ефективним способом можна розширити отвір та вмонтувати в нього стандартні двері.

    Йдеться про невелику оптимізацію дверної коробки. Дуже часто, знявши лиштви, майстри виявляють, що або коробка занадто товста, або ще є достатньо місця між стіною і коробкою. Відповідно, після невеликого «апгрейдингу» отвір набуває потрібних, тобто стандартних розмірів.

    По-третє, не варто точно орієнтуватися на розміри старих дверей. Вона може бути неправильно встановлена або виготовлена кустарним способом, що однозначно позначається на неточності її параметрів.

    Навіть якщо Вам здається, що звичайні двері не підійдуть за розмірами, не поспішайте замовляти нестандартну модель, зверніться до наших майстрів замірників, які обов'язково запропонують вам оптимальне рішення.

    До всіх новин