Київ, вул. Ямська 1/29 (м. Олімпійська)
Київ, вул. Ю. Поправки 4/39А (м. Чернігівська)
Киев, ул. Ямская 1/29 (м. Олимпийская)
  • +38(050) 228-32-19 (Viber)
  • +38(067) 328-34-10
  • Киев, ул. Ю. Поправки 4/39А (м. Черниговская)
  • +38(067) 907-24-14 (Viber)
  • +38(095) 692-71-20
  • Міжкімнатні двері з ПВХ – причини популярності та переваги

    Жодне приміщення не обходиться без дверей: офісні, вхідні, міжкімнатні, вони обгороджують необхідний і задуманий дизайнером простір, надаючи затишку та завершуючи загальну картинку в інтер'єрі. Технології рухаються невблаганно вперед і сьогодні двері виробляються не тільки з дерева, а й у сукупності із синтетичними та пластиковими матеріалами. Це робить їх ще доступнішими та полегшує обслуговування в період експлуатації.

    Альтернатива дерев'яним дверям

    Одним із таких замінників, який швидко увійшов на ринок дверей та міцно зайняв там свої позиції, є полівінілхлорид. З цієї порошкоподібної речовини, додаючи в неї різні барвники та стабілізатори, отримують плівку, що називається ПВХ. Після її наносять на МДФ, що робить в результаті вхідні та міжкімнатні блоки з ПВХ зовні схожими зі шпонованими або виконаними з дерев'яного масиву.

    Дивно, але тонке плівкове покриття ПВХ здатне забезпечити повноцінний захист майбутніх дверей - їй стають не страшні ні вода, ні вогкість, ні коливання температури, ні пряме сонячне проміння.

    Чому двері з ПВХ такі популярні?

    Міжкімнатні двері з ПВХ сьогодні знаходяться на піку популярності серед споживачів, що обумовлено цілою низкою факторів:

    - Цінова політика, яка поширюється на ці двері, значно лояльніша, ніж на варіанти із цільного натурального дерева. Споживача приваблює доступність товару та якість, яка не поступається дорогому аналогу.

    - Різноманітність дизайнерських рішень, в яких представлені міжкімнатні двері із ПВХ, не мають обмежень. Це плівкове покриття може імітувати будь-яку поверхню: від дерева до дикого каменю, і, відповідно, будь-якого відтінку з усієї колірної палітри. Це дуже зручно для незвичайних дизайнерських рішень, коли необхідно гармонійно вписати двері в нестандартну за кольором кімнату.

    - Відмінна стійкість до впливу зовнішніх факторів дозволяє встановити двері в будь-якому місці, навіть на кухні або у ванній, де постійна зміна температури та вологість зіпсувала б натуральну деревину за лічені місяці.

    Компанія «Assist» пропонує Вашій увазі вхідні та міжкімнатні двері з ПВХ різного дизайну, розміру та призначення. Тісні або з малюнком, зі склом або без, різноманітних кольорів – асортимент нашого магазину задовольнить навіть найвибагливішого покупця, а ціни дозволять зробити Вам не одну покупку та облаштувати не одну кімнату!

    До всіх новин